Hagaforsloppet22: resultatet!

Här kommer resultaten i Hagaforsloppet, uppdelat på 1 km Alla, 5 km Herr och 5 km Dam.
Snabbast i 1 km-klassen var Nellie Brånn på 4.39.
Först i mål av damerna på 5 km var Julia Wall på 22.41.
Bland herrarna var det Nick Hoffstedde som först korsade mållinjen på 18.01.

Gemensamt för alla lopp var den enorma, smittande kämpaglöden som vi på publikplats fick beskåda i den svaga men sega lilla uppförsbacken mot målgång. Det var roligt att se alla ge det lilla sista innan medaljen hamnade runt halsen! Alla är bäst, helt enkelt.

Båda vinnarna valde att ge sin pott av välgörenhetspengarna till samma ändamål. Detta innebär att vi nu kan skänka totalt 6 720 kronor till BARNCANCERFONDEN! Snyggt jobbat, allihopa!

Lite kul statistik som ni inte visste att ni ville veta:

Totalt 87 deltagare fullföljde loppet.

Detta inkluderade 2 hundar och 3 barnvagnar.

Tillsammans sprang deltagarna en sträcka på 239 km. Det motsvarar ungefär avståndet mellan Hagafors och Landskrona, riktigt långt alltså!

Tack till alla som kom och bidrog till att göra detta till en rolig dag. Tack också till alla som arbetade för att få allt på plats före, under loppet och efter loppet. Mycket jobb var det, men kul! Tack till Brokyrkan som lånade ut sin ljudanläggning, tack till Rune Larsson som skänkte böckerna, Tack till Anna-Karin som fixade uppvärmningen på ett inspirerande sätt (och sedan sprang 5-kilometersloppet!).

Hör gärna av er med om vad ni tyckte om Hagaforsloppet. Vad var bäst, vad kunde vi gjort bättre, vad saknade ni, varför tog det slut så fort etc? All återkoppling är uppskattad, maila eller ring 0722-47 14 49.

/Tävlingsledningen Hagaforsloppet22

Läs mer: https://skillingaryd.nu/nyheter/hagaforsloppet-genomfordes-helgen